وارد کردن لایه خطی
جهت اضافه کردن لایه خطی کافی است در نوار منوی ژئوباکس استودیو پس از کلیک بر روی Add Layer در پنجره نمایش دادهشده لایه مدنظر۱ و نوع2 لایه Line انتخاب شود.
تنظیمات نمایش
با کلیک بر روی لایه در پنجره نمایش دادهشده امکانات عمومی همه لایهها در ژئوباکس استودیو مانند تنظیم محدوده بزرگنمایی نمایش لایه، میزان شفافیت۱، رنگ2 و غیره وجود دارد علاوه بر آن میتوان از امکانات زیر استفاده کرد.
ضخامت3: با واردکردن مقدار Width ضخامت خطوط تغییر میکند.
آفست4: با استفاده از Offset میتوان عوارض لایه خطی را جابجا کرد.
محوشدگی5: پارامتر Blur جهت محو کردن نمایش لایه استفاده میشود.
نمایش خطچین6: با استفاده از واردکردن دو مقدار برای پارامتر Dasharray اندازه خطچین و فاصله بین خطچین میتوان خطوط لایه خطی را بهصورت خطچین نمایش داد.
نماد7: با انتخاب یک نماد در قسمت Pattern به جای رسم خط جهت نمایش از اتصال نمادها استفاده میشود.
گپ8: با واردکردن مقدار را برای Gap width خطوطی موازی عوارض لایه خطی ترسیم میشود که مقدار گپ نشاندهنده فاصله این خطوط با عوارض لایه خطی است.
تنظیمات ترسیم عوارض
در تنظیمات ترسیم ابزارها و امکانات خاص جهت ترسیم و رندر عوارض با توجه به نوع لایه وجود دارند:ابزارهای قابل استفاده جهت رندر لایههای خطی در ژئوباکس استودیو شامل موارد زیر است.
شکل انتهای خطوط۱: شکل انتهای عوارض خطی میتواند انواع شکستگی لبه (Butt)، انحنا (Round) و قرار گرفتن یک مربع (Square) در انتهای خط باشد.
شکل نقاط اتصال خطوط2: شکل اتصال خطوط میتواند انواع مورب (Bevel)، انحنا (Round) و گوشه زاویهدار (Miter) باشد.
تبدیل شکل گوشه زاویهدار به مورب3 در نقاط اتصال: اگر شکل اتصال خطوط Miter انتخابشده باشد با تنظیم پارامتر Miter limit در نقاط اتصال با زاویه تیز (Sharp)، شکل اتصال به مورب (Bevel) تغییر میکند.
تبدیل شکل انحنا به گوشه زاویهدار4 در نقاط اتصال: اگر شکل اتصال خطوط انحنا (Round) انتخابشده باشد با تنظیم پارامتر Round limit در نقاط اتصال با زاویه تند (Shallow)، شکل اتصال به گوشه زاویهدار (Miter) تغییر میکند.
طبقهبندی پارامترهای نمایش با استفاده از اطلاعات توصیفی
با استفاده از طبقهبندی پارامترهای نمایش در ژئوباکس استودیو در لایههای خطی میتوان مقدار رنگ۱ و ضخامت2 عوارض را با استفاده از مقادیر فیلد توصیفی طبقهبندی کرد.
نکته 1: در بخش انتخاب فیلد جهت طبقهبندی فقط فیلدهایی نمایش داده خواهند شد که در تنظیمات تایلهای برداری منبع تیک خورده باشند.
نکته 2:اگر نوع طبقهبندی Rangeباشد فیلد موردنظر حتماً باید از نوع عددی باشد ولی در طبقهبندی نوع Descrate فیلد میتواند متنی یا عددی باشد.