وارد کردن لایه سهبعدی
جهت اضافه کردن لایه سهبعدی کافی است در نوار منوی ژئوباکس استودیو پس از کلیک بر روی Add Layer در پنجره نمایش دادهشده لایه مدنظر انتخاب۱ شود و نوع2 لایه Fill Extrusion انتخاب شود.
ایجاد نمای سهبعدی
جهت ایجاد نمای سهبعدی لایه بایستی مقادیر ارتفاعی لایه معرفی شوند، به این منظور میتوان از دو روش ارتفاعثابت همه عارضهها و خواندن مقادیر ارتفاعی از فیلد توصیفی عوارض استفاده کرد.
ارتفاعثابت
با کلیک بر روی لایه Fill Extrusion و با واردکردن مقادیر ارتفاع پایه۱ و بالای2 عوارض، نمای سهبعدی ایجاد میشود در این روش همه عوارض دارای ارتفاع یکسان خواهند بود.
خواندن مقادیر ارتفاعی از فیلد توصیفی
با استفاده از روش خواندن پارامترهای نمایش از فیلد توصیفی عوارض میتوان نمای سهبعدی عوارض را با استفاده از مقادیر ارتفاعی موجود در جدول اطلاعات توصیفی نمایش داد. برای استفاده از این قابلیت کافی است در مقابل پارامتر ارتفاع پایه و بالا، بر روی علامت ∑ کلیک شود و در پنجره نمایش دادهشده بایستی نوع۱ تابع Identity انتخاب شود و نام فیلد مقادیر ارتفاعی وارد شود. در این روش ارتفاع عوارض با استفاده از فیلد توصیفی نمایش داده میشود.
نکته : در بخش انتخاب فیلد جهت طبقهبندی فقط فیلدهایی نمایش داده خواهند شد که در تنظیمات تایلهای برداری منبع تیک خورده باشند.
تنظیمات نمایش
با کلیک بر روی لایه در پنجره نمایش دادهشده امکانات عمومی همه لایهها در ژئوباکس استودیو مانند تنظیم محدوده بزرگنمایی نمایش لایه،رنگ ،میزان شفافیت و غیره وجود دارد علاوه بر آن میتوان از امکانات زیر استفاده کرد.
طرح زمینه۱: در قسمت Pattern میتوان یک نماد جهت طرح زمینه عوارض انتخاب کرد.
تیره کردن کنارههای عوارض2: با فعال کردن پارامتر Extrusion vertical gradient کنارههای عوارض سهبعدی تیره خواهند شد و سقف عوارض دارای روشنایی بیشتر خواهد بود.
طبقهبندی پارامترهای نمایش
با استفاده از طبقهبندی پارامترهای نمایش در ژئوباکس استودیو میتوان رنگ۱ عوارض لایه سهبعدی را با استفاده از مقادیر فیلد توصیفی طبقهبندی کرد.
نکته 1: در بخش انتخاب فیلد جهت طبقهبندی فقط فیلدهایی نمایش داده خواهند شد که در تنظیمات تایلهای برداری منبع تیک خورده باشند.
نکته 2:اگر نوع طبقهبندی Rangeباشد فیلد موردنظر حتماً باید از نوع عددی باشد ولی در طبقهبندی نوع Descrate فیلد میتواند متنی یا عددی باشد.